MALZEMELER
İstenilen kadar levrek :)
Kuru Soğan
Zeytinyağı
Tuz ,karabibr
YAPILIŞI
Kuru soğanlar yarım ay şeklinde doğranıp güveç tabağına serilir.
Balıklar ayıklandıktan sonra temizce yıkanır.Suları süzüldükten sonra levreklerin iç kısmına önce biraz zeytinyağı sonra karabiber ve tuz konarak elle yedirilir Levreklerin üstü de tuzlanır ve güveç tabağına alınır ve üzerlerine zeytinyağı dökülür ,önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dk.pişirilir .Veeee enfes bir tatla buluşma zamanı gelir ben bayıldım umarım sizlerde bayılacaksınız :) Afiyet olsunn.
İstenilen kadar levrek :)
Kuru Soğan
Zeytinyağı
Tuz ,karabibr
YAPILIŞI
Kuru soğanlar yarım ay şeklinde doğranıp güveç tabağına serilir.
Balıklar ayıklandıktan sonra temizce yıkanır.Suları süzüldükten sonra levreklerin iç kısmına önce biraz zeytinyağı sonra karabiber ve tuz konarak elle yedirilir Levreklerin üstü de tuzlanır ve güveç tabağına alınır ve üzerlerine zeytinyağı dökülür ,önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dk.pişirilir .Veeee enfes bir tatla buluşma zamanı gelir ben bayıldım umarım sizlerde bayılacaksınız :) Afiyet olsunn.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder