MALZEMELER
*1 adet elma
*1 adet ayva
*1 tutam ıhlamur
*1 adet limon
*tatlandırmak için bal
HAZIRLANIŞI
2 Litre su bir tencereye dökülür, içine elma ,ayva ,limon iyice yıkanıp ,kabukları ve çekirdekleri ile kesilerek suya eklenir ,bir tutam ıhlamur da eklenerek kaynamaya bırakılır su yarısına geldiği zaman yani 1litreye düşene kadar kaynatılır .Sonrasında bir süzgeç yardımı ile süzülerek temiz bir sürahi yada şişeye alınır , Bal ile tatlandırılır arzuya göre çubuk tarçın da eklenebilir.Şifa olsun :)
*1 adet elma
*1 adet ayva
*1 tutam ıhlamur
*1 adet limon
*tatlandırmak için bal
HAZIRLANIŞI
2 Litre su bir tencereye dökülür, içine elma ,ayva ,limon iyice yıkanıp ,kabukları ve çekirdekleri ile kesilerek suya eklenir ,bir tutam ıhlamur da eklenerek kaynamaya bırakılır su yarısına geldiği zaman yani 1litreye düşene kadar kaynatılır .Sonrasında bir süzgeç yardımı ile süzülerek temiz bir sürahi yada şişeye alınır , Bal ile tatlandırılır arzuya göre çubuk tarçın da eklenebilir.Şifa olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder