Bu tarif arkadaşım Ebru'nun annesinden bayıla bayıla yediğim ve evdede deneyip yaptığım süper bir lezzet.Denemenizde fayda var :)
MALZEMELER
MALZEMELER
*1 Paket
sanayağ
*1 avuç
ceviz
*3 su
bardağı un
*3 çorba
kaşığı toz şeker
*Hafif Tarçın
*Üzeri için piştikten sonra tarçın ve toz şeker karışımı.
*Hafif Tarçın
*Üzeri için piştikten sonra tarçın ve toz şeker karışımı.
HAZIRLANIŞI
*1 Paket sanayağ eritilecek
Bütün malzemelerimizi yumuşak bir hamur elde edene kadar
yoğuruyoruz ve misket şeklinde yuvarlayıp fırın tepsimize diziyoruz. Daha
önceden ısıtılmış fırınımızda pişiriyoruz. Çıktıktan sonra hazırlamış olduğumuz
toz şeker ve tarçın karışımında yuvarlıyoruz ve servis tabağımıza
alıyoruz.
Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder